Ekran dotykowy blackberry z10

GASTRO POS jest programem, który zezwala na nieostrożną i intuicyjną sprzedaż, przygotowaną w kilku ruchach poprzez ekran dotykowy. Jako bardzo popularny sposób na placu gastronomicznym bawi się dużym znaczeniem wiodących szefów restauracji. Jego intuicyjna obsługa pomaga w praktyki kelnerom zaś tymże jedynym ułatwia szkolenie nowych ludzi.

Dzięki bardzo dobrej, intuicyjnej obsłudze nie potrzebuje bogatych i długich szkoleń, oraz niezwykle niska forma użytkowania za pomocą ekranu dotykowego, wymieszana z pełną paletą funkcji, bardzo dobra sprawdzi się w nie chociaż w niewielkim, pojedynczym lokalu, a również w budowy gastronomicznej.

http://www.comarch-polkas.pl/2017/05/15/zamiana-cennika-programu-comarch-erp-klasyka/

Indywidualne dobranie funkcji Dzięki bardzo dużo funkcjom oraz modułom GASTRO POS jest znacznie elastycznym systemem, jaki zachorujemy na targu. W współzależności od profilu lokalu, albo istnieje toż bar, pub, a nawet restauracja, możesz dopasować oraz spersonalizować opcje, które będą najgodniejsze dla Twoich potrzeb.

Bezpieczeństwo Logowanie się naszych pracowników do programu poprzez wprowadzenie niepowtarzalnego kodu, odcisk palca czy zbyt pomocą karty magnetycznej umożliwia pełny monitoring również jego czasu rzeczy jak i efektu jaki tworzy. W relacji od miejsca, można także ustalić widok opcji tak, aby był on przystosowany do uprawnień danej jednostki, np. kelner widzi jedynie sprzedaż, manager widzi sprzedaż oraz wystawianie faktur, właściciel jest dojazd do pełnych opcji. GASTRO POS pozwala ograniczyć straty lokalu i zwiększyć zyski. Program pos gastro ułatwia i obsługę rozliczeń w gastronomii.

Zalety programu:

obsługa przez ekran dotykowy, wykonując kilka kliknięć; dopasowanie ekranu do osobistych potrzeb; kontrola rachunków oraz zamówień; przejrzysto zaprojektowany ekran bonowania; obrazowa prezentacja sali; rozliczenia kelnera w jakimkolwiek elemencie; zapisywanie czasu pracy; brak trudności w modyfikowaniu potraw; współpraca z kuchnią; sprawdzanie zamówień i rachunków; elastyczne kształtowanie cen; kontrola ustalanych rabatów; współpraca z planami hotelowymi i narzędziami do ćwiczeń specjalnych.