Krajalnica holden

Krajalnica do sera to danie gastronomiczne używane również w placówkach restauracyjnych jak również sklepach spożywczych. W grupie firmy kwalifikują się na zakup urządzenia człowieka do krojenia sera oraz wędlin. Należy jednakże mieć, że krajalnica do sera powinna posiadać teflonowe ostrze zapobiegające przyklejaniu się plastrów sera do noża.

Gdzie spotkamy krajalnicę? Krajalnice stosowane w artykułach gastronomicznych takich jak restauracje, firmy cateringowe, zakłady zbiorowego żywienia cechują się bardzo większą efektywnością niż urządzenia dane do praktyce w biznesie, gdzie wykorzystywane są sporadycznie do krojenia mniejszych liczb towarów. Przypadkiem są hipermarkety, gdzie sery krojone są nie wyłącznie na pragnienie klienta, ale i oferowane w budowie krojonej na działach samoobsługowych.

Krajalnice do sera Krajalnica do sera powinna zapewniać precyzję i wydajność pracy dzięki wysokim nożom oraz umożliwiać krojenie grawitacyjne, podczas którego gotowe plasterki komponują się w z góry danym miejscu. Jeżeli krojony produkt tworzy być ładowany w punktu dalszej sprzedaży możemy ustawić ilość potrzebnych plastrów, która będzie wypłacana przez danie. Istnieje toż propozycja posiadana przez urządzenia automatyczne. Końcówkę produktu też możemy wygodnie kroić wykorzystując w obecnym obiektu nasadkę dociskową dodaną do urządzenia. Zakres regulacji grubości krojonych plastrów wynosi od 0 do 28 mm. Wymiary ostrza wynoszą zwykle 250 do 300 mm. Szczególnie ważne istnieje oraz zapewnienie bezpieczeństwa pracy użytkownika i uniknięcie nadmiernego obciążenia pracownika, aby nie powodować nadmiernego zmęczenia spowodowanego długim czasem obsługiwania urządzenia. Krajalnice do sera w grup zbudowane są z aluminium - czynniki mające łączność z materiałami żywnościowymi z anodowanego aluminium, a podstawa z aluminium lakierowanego. Dzięki temu są one naturalniejsze, ale nadal zapewniają użytkownikowi stabilność podczas pracy.