Program zarzadzajacy firma

System POS to układ gastronomiczny do prowadzenia każdego typu obiektami gastronomicznymi, jak restauracje, puby, pizzerie, bary szybkiej obsługi, restauracje hotelowe również tymże podobne.

Dla średnich oraz większych lokali POS bardzo świetnie konsultuje się w obsłudze zarówno małych lokali, jak również wielkich sieci gastronomicznych. To zwykłe narzędzie, dobrane do działalności na samodzielnej liczbie stanowisk POS. Projekt w wyraźny sposób usprawni prowadzenie na poszczególnych szczeblach menedżerskich, zapewniając pełną opiekę nad każdym etapem działalności w domu. Dzięki oprogramowaniu wzrośnie komfort obsługi klientów. System znacznie wpłynie na efektywność pracowników w kuchni i na sali, co przyśpieszy czas realizacji zamówionych potraw. Szczegółowa analiza preferencji i popytu wśród klientów ułatwi natomiast planowanie smacznego menu.

Współpraca z różnymi urządzeniami Oprogramowanie gastronomiczne POS może współpracować z wieloma urządzeniami oraz układami, które usprawnią działanie każdego lokalu. Reagowanie na specjalistycznym sprzęcie takim jak: drukarki fiskalne, system monitorów kuchennych albo i bezprzewodowe systemy przywoławcze minimalizują czas obsługi, wchodzą na krótszą rotację stolików, czyli zwiększają zyski restauracji. Spokojny i jasny sposób obsługi programów POS, umożliwia wygodą pracę, przyspiesza realizowanie poszczególnych zadań, minimalizuje okres szkolenia pracowników wchodząc na stok kosztów wdrożenia systemu.

Mienie z elementu zapewnia: Wygodę pracy: intuicyjna obsługa, dodawanie wpisów do zamówień, zgoda z kasami lub drukarkami finansowymi i czytnikami kodów kreskowych, przyporządkowywanie skrótów danym potrawom, natychmiastowe wysyłanie dane o próbach przekroczenia uprawnień, wpisywanie i rozliczanie potraw specjalnych, itp. Przejrzystość: wgląd do rachunków, umowy i saldo każdego stolika, grupowanie produktów spożywczych, np. warzywa, napoje, alkohol, szczegółowy obraz na salę, spis akcesoriów do potraw, ustawianie kolejności wydawania dań, dane o zbyt wydłużonym czasie obsługi stolika, itp. Szybkość: zbieranie i modyfikacja zamówień, drukowanie bonów w środowisku przygotowania dań, szybka zmiana zamówień, pasek produktów szybkiego wyboru, itp. Wszechstronność: bezpieczne logowanie pracownika, sterowanie szufladą kasową, obsługa różnych form płatności.